Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYahşihan

Sungur’a destek ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yol İş Sendikası Şube Başkanı Ali Tuncel, Türk Yerel İş Sendikası Şube Başkanı Eyüp Aygün, İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Hasan Akdoğan ve yönetimi, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u makamında ziyaret ettiler.
 
BEŞİKTAŞ FORMASI HEDİYE EDİLDİ
Ziyaretlerinden dolayı Yol İş Sendikası Şube Başkanı Ali Tuncel, Türk Yerel İş Sendikası Şube Başkanı Eyüp Aygün, İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Hasan Akdoğan ve yönetimine teşekkür eden Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, kendisinin de İl Özel İdare personeli olduğunu ifade ederek, mesai arkadaşlarının desteklerinden dolmayı mutlu olduğunu söyledi. Ziyaretçiler adına konuşan Tuncel, Belediye Başkanı Sungur’un İl Özel İdare personeli olmasından dolayı desteklerinin devam ettiğini ve her zaman desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Ziyarette Belediye Başkanı Sungur’a Beşiktaşlı olmasından dolayı 71 numaralı ve Ahmet Sungur yazan Beşiktaş forması hediye edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu