Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Sürekli istişare halindeyiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şenol ile birlikte İlçeye bağlı Ak Parti Mahalle ve Köy Başkanlarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Partilerinin Mahalle ve Köy Başkanlarıyla istişareye büyük önem verdiklerine vurgu yapan Belediye Başkanı Sungur, istişarenin hizmet noktasında büyük katkısı olduğunu söyledi.

KATKIYA TEŞEKKÜR
Yaptığı çalışmalarla hemşerilerinin gönlüne girmeyi başaran Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, bu kez Ak Parti Mahalle ve Köy Başkanları ile bir araya geldi. Başkan Sungur ve Ak Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol’un başkanlığında yapılan toplantıda görüş alışverişinde bulunuldu. Mahalle başkanlarına bu zamana kadar verdikleri katkıya teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Sungur “Sizler mahalle başkanları olarak teşkilatımızın en kritik görevli arkadaşlarımızsınız. Önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Mahallesine sahip olamayan parti başarıyı elde edemez. Bizler bu bilinçle hareket etmeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, safları sıklaştırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sürekli istişare halindeyiz, bundan sonra da istişaremizi sürdüreceğiz. Bu zamana kadar özverili çalışmalar gerçekleştirdiniz. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

KAPILARIMIZI VE GÖNLÜMÜZÜ AÇACAĞIZ
Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şenol’da 2019 seçimlerinin önemine işaret ederek “2019 seçimlerinden zaferle ayrılacağız. Buna bütün arkadaşlarımızın inanması lazım. Mahalle başkanlarımızla, üyelerimizle, seçmenlerimizle aynı şevk ve inançla çalışarak hedefe ulaşacağız. Ak Partililer olarak çok şanslıyız, çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderine sahibiz. Yahşihanlı hemşerilerimize kapılarımızı, gönlümüzü açacağız. Güzel bir birlikteliğimiz var. Bu birlikteliğimizi muhafaza ederek hedefe yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi. Mahalle ve köy başkanları da ilgi ve alakalarından dolayı Yahşihan Belediye Başkanı Sungur ve ilçe başkanı Şenol’a teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x