Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

SURİYELİLERDEN ÇOKLAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Erdoğan, ilde 6 bin 154 yabancının yaşadığını, bu yabancıların en fazla Iraklılar ve Afganlılardan oluştuğunu söyledi.
Kırıkkale’de En Çok Iraklı ve Afganlı Yaşıyor
Kırıkkale İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından ‘Kent Ortamında Yaşayan Uluslararası Koruma İhtiyaç Sahiplerine Yönelik Koruma Stratejilerinin Geliştirilmesi Projesi’ kapsamında toplantı düzenlendi.
 
Kamu, kurum ve kuruluşları temsilcilerinin katıldığı toplantıda ilde yaşayan yabancıların sorunları ve çözüm yolları tartışıldı. Türkiye’de bulunan uluslararası koruma kapsamındaki yabancılara hizmet sağlayan kurumlar arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla yapılan toplantıda katılımcılara Erdoğan, bilgi verdi. İlk toplantının Kırıkkale’de gerçekleştiğini dile getiren Erdoğan, şehirde 6 bin 15 yabancının yaşadığını söyledi. Yabancıların kamu ve kurumlar arasında koordinasyonunu gerçekleştiğini dile getiren Erdoğan, “İlimizde bulunan kamu kurumları Müdürlüğümüz ile koordineli çalışıyor. Şu anda kayıt altına alınan yabancıların sayısı 6 bin 154. İlimizde kayıt dışı hiçbir yabancı bulunmuyor. Geçici kimliği olmayan yabancılar ise müdürlüğümüze gelerek kimliklerini çıkarttırıyor.” Dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x