Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Suriye’ye Kış Yardımı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hayrat Yardım Derneği tarafından, Suriye’nin İdlib kentine yatak, sünger, kıyafet, ayakkabı ve undan oluşan yardım malzemesi gönderildi.

Hayrat Yardım Derneği tarafından, Surşye’nin İdlib kentine yatak, sünger, kıyafet, ayakkabı ve undan oluşan yardım malzemesi gönderildi.
Hayrat Yardım Derneği Müdürü Tuğbay Ataman, yaptığı açıklamada, yaklaşan kış ayları için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.
Suriye’nin birçok bölgesinde çalışmalar yürüttüklerini anlatan Ataman, “Aksaray, Kırıkkale ve Kırşehir temsilciliklerinin hazırladığı iki tır insani yardım malzemesi, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinden Suriye’ye gönderildi.” dedi.
Kış aylarının yaklaşması sebebiyle yardımlara ağırlık verdiklerini ifade eden Ataman, “İçinde yatak, sünger, ayakkabı, un taşıyan tırımız İdlib’teki kardeşlerimize umut olacaktır. Onların biraz olsun yaralarını sarmak bizleri çok mutlu ediyor.” diye konuştu.

Önceliklerinin Suriye’deki savaş mağdurlarına ulaşmak olduğunu aktaran Ataman, bağışçılar sayesinde ellerinden geldiği kadar Suriye’ye yardım gönderdiklerini de kaydetti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x