Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Suruç ekibi onurlandırıldı 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’ye giriş yapan Suriyelilerin tedavisi için Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’ne görevlendirilen ekibe teşekkür belgesi verildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, bu tür görevlerde eksiksiz ve özverili bir şekilde çalışmanın nedenli önemli olduğunu vurguladı.

 

3 kişilik ekip görevlendirildi

Konu hakkında açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, “İl Ambulans Servisi Baştabipliğimize bağlı 3 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu emrinde görev yapan sağlık personelimizden oluşan 3 kişilik ekibimiz 19-26 Eylül 2014 tarihleri arasında Şanlıurfa ilinin Suruç İlçesinde tam donanımlı acil yardım ambulansı ile görevlendirilmiştir.

 

 

Başarı ile döndüler

Şanlıurfa Mürşitpınar sınır kapısından Türkiye’ye giriş yapan Suriyeli yaralıların Acil Sağlık Hizmeti ihtiyaçlarının karşılanmasında ve Suruç Devlet Hastanesinde ilk müdahaleleri yapılan yaralıların ileri tetkik ve tedavilerinin sürdürülebilmesi için Şanlıurfa il merkezinde bulunan hastanelere nakil işlemlerinde başarı ile görev almışlar ve ilimize dönmüşlerdir” dedi.

 

Teşekkür belgesi verildi

Görevlerini başarılı bir şekilde bitiren Acil Sağlık Hizmetleri personelinden yaptıkları görevle ilgili bilgi alan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, bu tür görevlerde eksiksiz ve özverili bir şekilde çalışmanın nedenli önemli olduğunu vurguladı. Kırıkkale acil sağlık hizmetlerinde çalışan personelin zaman zaman yurtiçi ve yurtdışı görevlerde Kırıkkale’yi en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu göreve neden olmuş olumsuzlukların Türkiye’de bir daha yaşanmamasını temenni ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu