Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Takım ikiye bölündü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz sezon iyi bir performansla 3’üncü lige çıkan Türk Metal Kırıkkalespor’un ilk kongresi Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Gerekli çoğunluğun sağlandığı kongrede Metin Karakuş tekrar başkan seçilirken, Başkan adayı Mürsel Öcal üye listesinin değiştirildiği gerekçesi ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Taraftar ise “Yeter artık Metin” tezahürat yaptı.

 

MALİ RAPORLAR OKUNMADI

Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan kongreye İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Kulüp Başkanı Metin Karakuş ve üyeler katıldı. 119 üyenin 84’ünün katıldığı kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kongrede ilk olarak divan kurulu seçimi yapılarak, divana Habip Altıntop, İsmail Ünal ve Orhan İba seçildi. Divan Kurulunun seçiminden sonra Faaliyet ve Denetim raporları, Mali rapor okundu.

 

KIRIKKALELİLERİN TAKIMI

Raporlar okunduktan sonra Başkan Karakuş bir konuşma yaptı. Başkan Karakuş yaptığı konuşmada, “2015-2016 sezonunda ciddi yenilik yaparak şampiyon oldu. Bunda değerli taraftarın, değerli üyelerin ve futbolcu teknik heyetin ve halkın katkısı olmuştur. Geldiğimiz gün itibari ile yeni bir sezon açılıyor. Bunlarla ilgili daha sonra konuşma yapacağım. 2016 da profesyonel olarak oylumuza devam edeceğiz. Gönül isterdi ki bu kongrede sendika ile birlik içinde devam etmesi bu şehrin takımını daha ileriye olmasını isterdik. Maalesef birkaç kişi benlik ve kendini yenemem için Türk Metal Sendikası kulüp yollarını ayırdı. Kırıkakelspor şahıslara bağlı değil, Kırıkakelspor Kırıkkalelilerin ve herkesin takımıdır” ifadelerini kullandı.

 

ALLAH BİZİ YALNIZ BIRAKMADI

“Geldiğimiz noktada biz alırız başkan seçeriz biz yaparız diye halkın iradesini yok sayarak taraftarı yanına alarak bizleri yarı yolda bırakanlar neticesinde gecikme neden oldu” diyen Karakuş, “Çok kişi ile değil kimle yola çıktığına bakacaksın. Hain ruha sahip olanlar şehri ikiye bölüp nahoş olaylara sebep oluyorlar hainler kongre sayesinde aramızdan temizliyoruz. Benlik peşinde koşmadık. Bu sene yaptığımız iş sendika doğru bir karardı ama birilerinin şahsının kontrolü altında olacağı için yolları ayırıyoruz. Bir avuç insan deyip hor görüp fikir alınmadan yönetim oluşturuluyor. Allah bizi yine yalnız bırakmadı”

 

KAVLAK YANLIŞ YÖNLENDİRİLDİ

“Kırıkkaelspor yine şahlanacak ve yine yolumuza devam edeceğiz. Yine en üst noktalara geleceğiz. Bu takım MKE’den önce kurulmuş 1956 bu tarafa hiçbir zaman üst lige çıkmış çıktığı gibi inmiş yöneticiler bilir gece gündüz hakarete maruz kaldık haslıklarımızla deplasmanlara gittik. Taraftar bize hak vermeye devam ediyor. Hak verecek üzücü olayların yaşanmaması için tüzük değişikliği yapacağız. Genel Başkanı yanlış yönlendirdiler. Pevrül Kavlak Kırıkkale için değerdir kendisi Türk Metal Kırıkkaelspor yardımı esirgemeyecektir” ifadelerini kullandı.

 

DEĞİŞİKLİK VAR

Kongreden önce toplantı salonunun önünde açıklama yapan Mürsel Öcal, “Başından beri süreçle ilgili hep biz dedik ki şehrin önünü açın. 119 kişi ne diyorsa kabul dedik. Her şey açık olsun dedik. Saat 13:30’a kadar liste yoktu. Liste geldiği an değişiklikler görüldü ve gerekli suç duyurusunda bulunduk. Tedbir alınmasını istedik yeniden suç duyurusunda bulunuyoruz. Bunların amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Kongre olmayacak biz suç duyurusuna ilaveten yeni suç duyurusunda bulunacağız. Üye olmayanların 2016 yapılan oy kullanan isimler oy kulunlamıyor ama yeni kişiler gelmiş bu güne kadar yasal olmayan bir şey yapmadık inşallah zararlı Kırıkkalespor çıkmaz” dedi.

 

YENİ ADI 71 KIRIKKALESPOR OLDU

Türk Metal Kırıkkalespor Kulübü’nün ismi dün yapılan 2016 yılı Olağan Genel Kurulu’nda değiştirildi. Cengiz Dağdelen, Tufan Kızıltan, Murat Çaykara, Nahit Günay ve Hasan Keskin Türk Metal Kırıkkalespor Derneği’nin birinci maddesinin değiştirilmesini teklif etti. Verilen önerge ile Türk Metal Kırıkkalespor’un ismi 71 Kırıkkalespor olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.

 

TÜZÜK MADDELERİ DEĞİŞTİ

Türk Metal Kırıkkalespor Kulübü Derneği’nin 3’üncü maddesi olan “Türk Metal Kırıkkale Merkez Şube Yöneticisi ve Hizmetliler Kulübünün Tabi Üyesidir” ibaresinin çıkarılması teklifi oy birliği ile kabul edilerek çıkartılırken, 10 Maddesi “Yönetim kurulu 35 asil ve 16 yedek üye olarak genel kurulca seçilir. Yönetim Kurulu teşekkülü yarıdan fazlası Türk Metal Sendikası üyelerinden oluşur” ibareleri oy birliği ile kaldırıldı.

 

71 KIRIKKALESPOR ASİL ÜYELERİ

1             METİN KARAKUŞ

2             EKREM GÖK

3             MURAT ÇAYKARA

4             HASAN KESKİN

5             HABİP ALTINTOP

6             KORAY ERSAN

7             TUFAN KIZILTAN

8             COŞKUN CEYLAN

9             CENGİZ DAĞDELEN

10           MURAT PEHLİVANLI

11           ERGÜN CEYLAN

12           MEHMET SAYIN

13           İSMAİL ÜNAL

14           NAHİTGÜNAY

15           SÜLEYMAN BAŞER

16           YAHYA BODUR

17           ÖMER ÇETİN

18           ALPER BASKAK

19           B. KAĞAN DEMİRBİLEK

20           YALÇIN KARAKOÇ

21           MURAT BULUT

22           MEHMET ÜNLÜOĞLU

23           YILDIZ BİRDAL

24           E. BUHARI’ ÖZDEMİR

25           SEFAERELİ

26           SAMETYEŞİLOĞLU

27           EMRAH KIZILTAN

28           ÖMER VAROL

29           BEDİR ERDOĞAN

30           ŞABAN PEHLİVAN

31           MURAT DEMİREL

32           YUSUF ERKAN USLU

33           MURAT ÖZTÜRK

34           ATİ LA YILMAZ

35           ADEM BASKAK

 

 

71 KIRIKKALESPOR YEDEK ÜYELERİ

1             YAKUP YILMAZ

2             SELÇUK KIZILTAN

3             İSMAİL O. KARAKUŞ

4             ÖMER BOZKURT

5             ALPER KIRIK

6             HASAN ÖZCAN

7             RAMAZAN KILIÇ

8             MEHMETSOYUTEMİZ

9             HÜSEYİN ÇETİN

10           ABİDİNÖRSDEMİR

11           İHSAN KAYA

12           HÜSEYİN ÖZTÜRK

13           RÜSTEM SOYUTEMİZ

14           VOLKAN BABACN

15           ALİ ÖZDEMİR

 

DENETİM ASİL

1             MUSA KARAKUŞ

2             AHMET ERKUT

3             KAZIM DEMİRCAN

 

DENETİM YEDEK

1             FATİH ÖZÇELİK

2             BERAT YILMAZ

3             EMRE GÜNGÖR

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu