Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşetSiyaset

Takipçisi olunmalı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Takipçisi olunmalı

Bahçelievler Mahallesinde bulunan Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu’nda meydana gelen zehirlenme olayına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Ahmet Önal bir basın açıklaması yaparak, olayın takip edilmesi gerektiğini ifade etti

 

ÜZÜLEREK ÖĞRENDİK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Ahmet Önal Bahçelievler Mahallesinde bulunan Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu’nda meydana gelen zehirlenme olayına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bahçelievler Mahallemizde bulunan ve mevcudu 650 olan Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu’nda  çok sayıda öğrencimizin zehirlenme tehlikesi geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Aldığımız bilgiye göre; Çocuklarımızın eğitim aldığı okulda delinen tuz ruhu bidonu, okulun görevlisi tarafından bahçeye çıkarıldığı, burada bir ağacın dibine dökülen tuz ruhundan çıkan kokudan çok sayıda öğrencimizin olumsuz etkilendiğini, yaklaşık 60 öğrencimizin, ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı bazılarına da olay yerinde müdahale edildiği, Okuldaki tüm öğrencilerin tedbir amaçlı hastaneye götürüldüğünü öğrenmiş bulunmaktayım”

 

BİR DAHA YAŞANMASIN

Yaşanan bu hadise dolayısı ile tüm öğrencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve tüm öğrencilerimize acil şifalar diliyoruz. İhmal sonucu meydana geldiği çok açık olan bu hadisenin aydınlatılması ve sorumluları hakkında adli ve idari soruşturma açılmasını ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu olayın takipçisi olması gerekmektedir. Bu denli büyük bir olayın üzerine kararlılıkla gidilmelidir. Ulusal Basında dahi yer bulan bu olayın araştırılması ve sorumlularının tespit edilmesi oldukça önem arz etmektedir. Şehrimizde tekrar böyle olayların yaşanmaması için bu olayın üzerine ivedilikle ve kararlılıkla gidilmesinin önemini bir kez daha vurgulamak isteriz. Gözümüzün bebeği çocuklarımızın bir daha böyle acı olaylar yaşamamasını temenni ediyoruz. Hastalanan öğrencilerimize acil şifalar diliyor, tüm velilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x