Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Talih kuşu üniversite öğrencisine kondu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SÜRPRİZ KAMPANYA VE HEDİYELERLE MÜŞTERİLERİNİ HER ZAMAN MUTLU EDEN PODİUM AVM, BU KEZ DE BİR MÜŞTERİSİNİ ARABA SAHİBİ YAPTI.
Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi(AVM)’nin çekiliş kampanya hediyesi olan 2014 Model Renault Yeni Clio otomobilin asil talihlisi Arif Öztürk, düzenlenen törenle aracını teslim aldı.
 
HAYIRLI OLSUN
Podium AVM müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Podium AVM yeni yıl hediyesi olan 2014 Model Renault Yeni Clio’yu sahibine teslim etti. Talihli Arif Öztürk, kazandığı aracın anahtarını Podium AVM Müdürü Kemal İbiş’ten aldı. İbiş, talihliye hayırlı olsun temennisinde bulundu. 3 aydır devam eden kampanyada sona gelindiğini dile getiren İbiş, Podium AVM olarak bunun gibi daha birçok etkinlik ve kampanya yapmaya devam edeceklerini söyledi.
 
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
Yaklaşık 64 bin kişinin katıldığı çekilişte piyango 63627 numaralı bilet sahibi Arif Öztürk’e çıktı. Aracı teslim almak için Podium’a gelen Öztürk, çok mutlu olduğunu ve Podium AVM’ye teşekkür etti. 21 yaşında Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi olan Öztürk, hayatında ilk defa bir talihin kendisine çıktığını söyledi. Ailesinin de bu habere çok sevindiğini dile getiren Öztürk, mutluluktan uçtuğunu ifade etti.
Talih kuşu üniversite öğrencisine kondu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Talih kuşu üniversite öğrencisine kondu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu