Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TANAP’tan Kırıkkale’ye ambulans desteği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) şirketi tarafından boru hattı güzergahındaki Aralarında Kırıkkale’nin de bulunduğu 10 kente, tam donanımlı 13 acil yardım ambulansı hibe edileceği bildirildi.

 

PROTOKOL İMZALANDI

TANAP’tan yapılan yazılı açıklamada, hibe ve destek uygulamasının, boru hattının geçtiği güzergah boyunca ekonomik ve sosyal kalkınma ile doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunmayı amaçlayan Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları (SEIP) kapsamında gerçekleştirildiği kaydedildi. Boru hattı güzergahındaki kırsal bölgelerde sağlık hizmetlerinin kalitesi ve etkisinin artırılmasının desteklenmesi amacıyla 11 Nisan’da Sağlık Bakanlığı ile protokol imzalandığı anımsatılan açıklamada, “Protokol kapsamında TANAP, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla boru hattı güzergahında bulunan 10 kentte, sağlık hizmeti veren İl Sağlık Müdürlüklerine tam donanımlı 13 acil yardım ambulansı hibe edecek.

 

İŞTE AMBULANS VERİLECEK İLLER

Ambulanslar Kırıkkale, Ardahan, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Bayburt, Gümüşhane, Kırşehir, Yozgat illerine hizmet verecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, “TANAP olarak insan sağlığını koruyacak, iyileştirecek, yaşam kalitesini artıracak ve ülkemiz için katkı sağlayacak uygulamada yer almaktan gurur duyuyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x