Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Tarihi bir rekor bekliyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

16 Nisan Referandum oylamasına 5 gün kala Kırıkkale’nin ilk özel radyosu Öz Fm, seçimin nabzını tutmaya devam ediyor. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de önemli konukları ağırlayan 99.3 frekansından yayın yapan Öz Fm, seçimin nabzını Avukat Ramazan Can ile birlikte tuttu. Program yapımcıları Hakan Şayık ve Veli Yılmaz’ın sunumuyla yaklaşık 1,5 saat süren yayında gelen sorular cevaplandırıldı.

 

BİZİM KALEMİZ

Seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale’de halk ile buluşan Milletvekili Avukat Ramazan Can, özellikle son bir aydır gösterilen ilgiye teşekkür ederek, 20 günlük yoğun çalışma ile kararsızların Evet’e yönlendiğini savundu. Kırıkkale’nin milliyetçi ve muhafazakar bir yapıya sahip olduğuna dikkat eden Can, özellikle stratejik bir yapıya sahip olan Kırıkkale’nin milliyetçi kökeninin oyu ile birlikte ciddi bir yüzde alacaklarını söyledi. FÖTE yapılanması ile ilgili açıklamalarda da bulunan Can, 16 Nisan sonrasında çok ciddi yaptırımların olacağını söyledi. Can “Kırıkkale bizim kalemiz. İyi bir oy oranı bekliyoruz. MHP ile ortak girmiş olduğumuz bu seçimden tarihi bir rekor bekliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x