Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tarihimizi yansıtan evler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tarihi ve kültürünü yansıtmak amacıyla Atatürk Bulvarı civarında yapımı devam eden ‘Tarihi Kırıkkale Evleri’nde hummalı çalışma devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “İnşallah 1 ay gibi sürede buradaki çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

 

11 TANE STANDART DÜKKAN

Kırıkkale’nin yöresel ürünlerinin tanıtılacağı ve tarihi ile kültürünü yansıtacak olan ‘Tarihi Kırıkkale Evleri’nin çalışmaları devam ediyor. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ile çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çalışmaları 1 ay içerisinde tamamlayacakları müjdesini verdi. Saygılı, “Hava şartları nedeniyle bazı aksaklıklar yaşansa da buradaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” ifadesinde bulundu.

 

GURURLU VE MUTLUYUZ

Saygılı, “Burada iki tane büyük restoran ve 11 tane standart dükkânlarımız var. İnşallah burayı çok kısa bir zaman sonra açmayı planlıyoruz. Hava şartları çalışmamıza müsaade etmedi. 1 aya kadar her şey bitmiş olarak çalışmalarını yapacağız. Kırıkkale’nin örnek tarihi evleri olacak. Halkımıza böyle güzel bir hizmeti sunmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz” dedi.

 

BÜYÜK GAYRET GÖSTERİYORUZ

Saygılı “Yöresel ürünlerin satıldığı, kafe ve restoranların olduğu Tarihi Kırıkkale evleri 1600 m2 alan üzerine kuruluyor. İlimizin tarihi konakları mimari özelliklerini yansıtan Tarihi Kırıkkale evleri içinde 11 adet 50′ şer m2 dükkan, 2 adet 350′ şer m2 lokanta açık oturma alanları, açık yemek alanları bulunacak”  dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x