Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Tarım sektörü istişare toplantısı yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından 2016 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

2017 YILI PLANLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI
İl Müdürlüğü 2016 yılı değerlendirme toplantısı İl Müdürü Sırrı Yılmaz’ın başkanlığında yapıldı. Toplantı Salonu’nda İlçe ve Şube Müdürlüklerinin katılımı ile yapılan toplantı da yıl boyu yapılan faaliyetler, performans değerlendirmeleri ve 2017 yılı planlama çalışmaları yapıldı. Değerlendirme toplantısının açılışında bir konuşma yapan Müdür Sırrı Yılmaz, değerlendirme ve koordinasyon çalışmalarının kurumsal verimliliği arttırmak adına önemini dile getirdi.

 

TARIM SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI
Yıllık faaliyet sunumlarının tamamlanmasının ardından İlçe ve Şube Müdürlüklerinin taleplerini dinleyen Yılmaz, 2017 yılı için gereken planlama ve düzenlemeleri yaparak çalışmalara devam edileceğini ayrıca 19 Aralık 2016 tarihinde İl Müdürlüğünce düzenlenecek olan ‘Kırıkkale’ de Tarım  Sektörü İstişare Toplantısı’ ile üretimden tüketime kadar sektörde emeği olan, bu sektörde çalışan tüm kesimleri bir araya getirerek fikir alışverişi yapmayı hedeflediklerini belirtti.İl Müdürü Yılmaz 2017 yılının Ülkemiz ve ilimiz çiftçilerine daha bereketli ve kazançlı bir yıl olması temennisinde bulunarak İl Müdürlüğü olarak her zaman ilimiz çiftçilerinin yanında olacaklarını söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x