Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Tarıma dayalı ekonomik yatırım başvuruları uzatıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tarıma dayalı ekonomik yatırım başvuruları uzatıldı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı (KKYDP) kapsamında, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırım başvurularının uzatıldığını bildirdi.

SON TARİH 24 OCAK
Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulanmakta olan programın, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Kurumu olmayan, bu nedenle de Avrupa Birliği fonlarından destek almayan Kırıkkale gibi 39 il için diğer illere göre önemli avantajlar sağladığı ve bakanlıkça müracaat süresinin 24 Ocak 2015’e kadar uzatıldığı belirtildi.

13 MİLYON TL YATIRIM YAPILDI
Açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş’ın, şu görüşlerine yer verildi: “Desteklerden yaralanmak için yatırımcıların hazırladıkları projelerle belirtilen tarihe kadar internet üzerinden il müdürlüğümüze başvurmaları gerekiyor. Yatırım uygulamalarına ait, inşaat işleri alım giderlerine, makine, ekipman ve malzeme alım giderlerine, hibe desteği verilecektir. Kentte bu destekleme programında bugüne kadar 21 tesis bitirildi. Bunlara yaklaşık olarak 13 milyon lira yatırım yapılmış ve bakanlığımızca 6 milyon lira hibe desteği verilmiştir.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu