Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

TARIMDA YAPRAK DÖKÜMÜ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görev yeri değiştirilen personeli için veda yemeği düzenledi.

 

UĞURLAMAYA GELDİLER

Müdürlükte uzun yıllardır görev yapan ve 15 Nisan 2014 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan “Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ”ne göre yerleri değiştirilen 1 il müdür yardımcısı 3 şube müdürü ve 1 ilçe müdürü için veda yemeği düzenlendi. Yemeğe; Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ın yanı sıra, şube müdürleri, ilçe müdürleri ve kurum personeli katıldı.

 

3 KİŞİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

İl Müdür Yardımcılığı görevi yapan Ekrem Şener Muğla İl Müdür Yardımcılığına, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ömer Kuzucu Kırşehir İl Müdürlüğüne, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mustafa Güneş Çorum İl Müdürlüğüne, Gıda Yem Şube Müdürü Ali Kabaklı Bitlis İl Müdürlüğüne ve Yahşihan İlçe Müdürü Mustafa Demir Bingöl Kiğı İlçe Müdürlüğüne görevlendirmeleri yapıldı. Mustafa Güneş, Ali Kabaklı ve Mustafa Demir ise mühendis olarak çalışmak için şuanki görevlerinden istifa ettiler.

 

BAŞARI BELGESİ VE PLAKET

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş veda yemeğinde yaptığı konuşmada; memuriyetin uzun bir süreç olduğunu ifade ederek, bu zamana kadar Kırıkkale tarımına verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür etti. Vali Ali Kolat; “İl Müdür Yardımcısı Ekrem Şener ve görevden ayrılan diğer şube müdürlerine bugüne kadar Kırıkkale’nin tarım ve hayvancılık alanındaki ilerlemesinde gayretleri ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum” dedi. Kolat müdürlere yeni görevinde başarılar dileyerek plaket takdim etti.

 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Veda yemeğinden sonra İl Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Ali Kolat başkanlığında ilçe ve şube müdürlerinin katılımı ile bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Bitkisel Üretim, Hayvansal Üretim ve Gıda denetim konularında ilgili birim müdürleri Vali Ali Kolat’ı bilgilendirdiler. Kırıkkale tarımının daha iyi noktaya gelmesi için yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
KADİR YURDAKUL
KADİR YURDAKUL
23 Ekim 2014 15:44

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş da en kısa sürede görevden alınacağı söyleniyor…

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu