Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Tarımın lider kuruluşu “Öz Osmanoğulları Tarım”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

1986 Yılından bu güne çiftçiye ve üreticiye zirai ilaç, tohum ve gübre ile ilgili her konuda hizmet veren Öz Osmanoğlu Tarım kaliteli ürün elde edilmesi için gerekli bütün teknolojik gelişmeleri takip ederek çiftçilere ulaştırmaya devam ediyor.

 

TEKNOLOJİK VE YENİLİKÇİ

Faaliyet gösterdiği her alanda ülkenin önde gelen firmaları arasında olan, teknolojik yeniliklerle sürekli gelişen, müşterilerinin beklentilerini karşılayan, kaliteli ürünler temin eden, müşteri ve çalışanlarına değer katarak onların memnuniyetini sağlayan, topluma ve ülkesine faydalı olan Öz Osmanoğulları Tarım hizmete doymuyor. Satışa sunduğu, bitki beslemede kullanılan ürünlerde yüzde yüz sonuçlar elde eden firma yetkilileri ABD ve İspanyol markası bitki besleme ürünü olan Hekpagro Kırıkkale Bayiliğini üsleniyor.

 

ÜCRETSİZ ARAZİ DANIŞMANLIĞI

Welsam ünver, karfa, black strong gibi birçok marka bitki besleme ürünlerini bünyesinde barındıran Öz Osmanoğulları Tarımda nohut mercimek ay çekirdeği mısır arpa buğday bitkileri için verim artırıcı, kalite yükselten bitki besin elementleri ile her türlü yabani ot ilacının satışını da yapılmakta. Firma bünyesinde konusunda uzman ziraat mühendisleri ile ücretsiz arazi danışmanlığı verilmekte ve uygulanan bitki besin elementlerinin takibi yapılarak doğru ürünleri doğru zamanda çiftçilere uygulatmakta.

 

GENİŞ ÜRÜN PORTFÖYÜ

Çalışmalar ve hizmetler konusunda gazetemize bilgiler veren firma yetkilisi Emre Duman, yaptıkları hizmetin sadece Kırıkkale ile sınırlı kalmadığını çevre illere de hizmet sağladığını ifade ederek şöyle konuştu; “Firmamızda Ege Gübre ve İstanbul Gübre Sanayi AŞ İgsaş Gübrenin Kırıkkale bayiliğini de yapmaktadır. Firmamız konusunda gerekli deneyime sahip ve tecrübeli ziraat mühendisleri ile çiftçilerimizin daima hizmetindedir. Firmamız sadece Kırıkkale’de değil kalitesi ve güvencesi ile Yozgat Kırşehir Ankara Elmadağ ve Kırıkkale’nin bütün kaza ve köylerinden ilgi görmektedir. Gün geçtikçe hem ürün portföyünü genişletmekte hem daha fazla çiftçilere ulaşmaktadır”

 

TARIM VAR DİYE BİZ VARIZ

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirten Duman, “Öz Osmanoğulları Tarım Kırıkkale’nin öz sermayesi ile kurulmuş Kırıkkale’nin kendi markası ve Tarımın lider kuruluşu olmuştur. Bize sonsuz ilgi ve alaka gösteren şehirlinin efendisi değerli müşterilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Ayrıca firmamız tamamen kendi maddi imkanlarını kullanarak belirli miktarda alışveriş yapan müşterilerini her yıl geleneksel olarak düzenlediği Antalya’da 5 yıldızlı otellerde ultra her şey dahil konseptinde Öz Osmanoğulları Tarım geleneksel Antalya çiftçi gezisine götürmektedir. Biz ne yapıyorsak tarım için yapıyoruz, tarım var diye biz varız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x