Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

TARSİM desteği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2017 yılı itibariyle çalışmalarına hız kazandıran ve Kırıkkale ile birçok bölgedeki çiftçilerin hububat zararlarını sigortalaması durumunda karşılayacak olan TARSİM, önemli çalışmalara imza atıyor. Hububat zararların önlenmesi amacıyla çiftçilerin son gün öncesi ürünlerini sigortalatması gerekiyor.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Yaptığı çalışmalarla Türk sporunu ve sporcusunu destekleyen TARSİM, 2017 yılında oynanacak maçlarda sponsorluğunu üstlendiği Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nün Yöneticilerini Genel Müdürlüğünde ağırladı.  Ziyaret çerçevesinde, Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu ile bir araya gelen Çanakkale Boğazgücü Engelliler Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Zengin ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Şenol Cesur, imzalı forma sundu.

 

KAYITLARI SON GÜNE BIRAKMAYIN

Ziyarette Kırıkkale ve diğer bölgelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Satoğlu, “Tarım sigortası yaptırmanın çok önemlidir. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için isteğe bağlı hırsızlık riski, açık ve yarı açık sistemde yetiştirilen Kümes hayvanları için ölüm riski, denizlerde ve iç sularda yetiştirilen su ürünlerinin kafes ve ağları için sel ve su baskını riskleri teminat kapsamına alınmıştır. Kırıkkale ve diğer bölgelerde bulunan vatandaşlarımız, son güne kalmadan kayıtlarını yaptırmalıdırlar” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x