Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Taşla dolu safra kesesi alındı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MEHMET ÖNCEL’DEN HİLAL’DE BAŞARILI BİR OPERASYON

 

Özel Yaşam bünyesine katıldıktan sonra hekimleri, uygulamaları ve başarılı operasyonları ile adından söz ettirmeye başlayan Özel Hilal Hastanesi başarılı ve dikkat çeken bir operasyona daha imza attı.

 

45 DAKİKADA SAĞLĞINA KAVUŞTU

Geçtiğimiz günlerde sayılı merkezlerde yapılan kapalı yöntem böbrek operasyonuyla adından söz ettiren Hilal Hastanesi, yine dikkat çeken başarılı bir operasyonla gündeme geldi. Hilal Hastanesi’ne geçen, Kırıkkale’nin başarılı cerrahlarından Opr. Dr. Mehmet Öncel’in gerçekleştirdiği uygulamayla 50’li yaşların üstünde olan bir hastanın taşla dolu safra kesesi başarılı bir ameliyatla alındı. Ergün Uğur Dayı isimli hasta hastaneye ağrı ve çeşitli rahatsızlıklar şikâyetiyle geldi. Hastayı muayene eden Opr. Dr. Mehmet Öncel, yapılan tüm inceleme ve tetkiklerin ardından safra kesesinin alınmasına yönelik operasyon kararı verdi.

 

TAMAMEN TAŞLARLA DOLUYDU

Öncel yönetimindeki ekibin başarılı operasyonuyla hastanın safra kesesi Kolesistektomi yöntemiyle alınırken, safra kesesinin içinin tamamen taşlarla dolu olduğu görüldü. 45 dakika süren operasyon konusunda bilgi veren Öncel, “Hastamız bize bazı şikâyetlerle geldi. İnceleme ve tetkiklerden sonra operasyon kararı aldık. 45 dakika kadar süren başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Hastamızın safra kesesi alındı ve alınan kesenin içinin tamamen taşlarla dolu olduğu görüldü. Hastamız şu anda gayet iyi. İki gün yattıktan sonra normal yaşamına yavaş yavaş dönecektir. Hastanemizde bu ve benzeri uygulamaları başarılı bir şekilde gerçekleştirme imkânımız var. Bunun bilinmesini istiyoruz” dedi.

 

ÖNEMLİ UYGULAMALAR SÜRECEK

Öncel, hastanede bu ve benzeri yöntemler ile başarılı operasyonlar gerçekleştirildiğini ve bu sayede Hilal Hastanesi’nin uygulamaları ile sayılı sağlık merkezleri içinde yer aldığını söyledi. Sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirten hasta Ergün Uğur Dayı, bu başarılı ameliyatı gerçekleştirerek kendisini sağlığına kavuşturan doktoru Mehmet Öncel’e ve ekibine, Hilal Hastanesi’ne teşekkür etti. Kısa bir süre önce tekrar hizmet vermeye başlayan Hilal Hastanesi önemli operasyonlar ile adından söz ettirirken, bunun devamının geleceği sinyalini verdi. Hastanenin bu ve benzeri uygulamalarının rahatlıkla gerçekleştirecek kapasitede olduğu vurgulandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x