Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tatilcilerin dönüş çilesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

10 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ SONRASI TATİLCİLER, GERİ DÖNÜŞLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

43 ilin geçiş, 52 şehrin bağlantı noktasında bulunan Kırıkkale’de, tatilin son günü olması nedeniyle Kayseri-Kırıkkale ve Samsun-Kırıkkale karayollarında araç yoğunluğu yaşandı

 

SÜRÜCÜLER DİKKATLİ OLMALI

Kurban Bayramı tatilini tamamlayan vatandaşlar, tatilin son gününde 43 ilin geçiş noktasındaki Kırıkkale’de yoğunluğa neden oldu. Araç yoğunluğu nedeniyle trafik akışında aksamaların yaşandığı yollarda, karayolları ve trafik ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Karayollarını açmak için çaba gösteren ekipler, sürücüleri dikkatli araç sürmeleri konusunda da uyarıyor.

 

YAVAŞ YAVAŞ İLERLEDİLER

Kayseri-Kırıkkale, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Ankara karayollarında yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar oldukça yavaş ilerleyebiliyor. Arızalanan araçlar ve maddi hasarlı kazalardan dolayı da zaman zaman araç kuyrukları oluşuyor. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri kazalara anında müdahale edip, trafik yoğunluğu oluşmasını engellemeye çalışıyor. Öte yandan, 43 ilin geçiş, 52 şehrin bağlantı noktasında bulunan Kırıkkale’den dün 85 binin üzerinde aracın geçtiği, bugün ise bu sayının daha da artacağı belirtildi.

Kaynak: AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x