Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

TDP suçu önlemek için sahalarda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü suç ve suçluları önleme konusunda eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

SİTE TOPLANTISI

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, bir yandan mahalle toplantıları, bir yandan saha çalışmaları ve bir yandan da eğitim kurumlarına yönelik bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Sanayi Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen müdürlük yetkilileri apartman-site toplantısında vatandaşlara hırsızlık ve dolandırıcılık türleri ve diğer kişisel güvenlik konuları ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.

ÖĞRENCİLER BİLGİLENDİRİLİYOR

Öte yandan anasınıfında eğitim gören öğrencilere yönelik genel güvenlik konularında bilgilendirilmelerinin sağlanması ve 155 Polis İmdat telefonunun kullanımının önemini anlatan bilgilendirme sunumu yapıldı. Eğitim kurumlarına yönelik faaliyetler Hanımeller Ortaokulu’nda devam etti. İnternet Güvenliği konusunda vatandaşları bilgilendirmek, çocukların ve gençlerin tanımadıkları kişilerle arkadaşlık kurması, aşırı kullanımın sebep olduğu internet bağımlılığı,  öfke, şiddet gibi zararlı içeriklerden ve bilişim suçlarından korunarak güvenli ve verimli internet kullanımı bilincinin kazandırılması, polis halk ilişkilerinin geliştirilmesini amaçlayan faaliyette, öğrenciler uyarıldı.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu