Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Tehlike çanları

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Spor toto 3’üncü Lig 2’nci grupta mücadele eden ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor kendi evinde seyircisiz oynadığı Bodrumspor’a 3-1 yenildi.

 

GOL İPTAL OLDU

Düzcespor karşılaşmasında meydana gelen olaylar neticesizde seyircisiz oynan Türk Metal Kırıkkalespor ile Bodrumspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesinden Sezer Yalçın yönetti. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk takım Bodrumspor ilk dakikalarda sağ kanttan tehlikesi ataklar gerçekleştirdi. Karşılaşmanın 6’ncı dakikasında konuk ekibin sağ kanattan gerçekleştirdiği atakta top fileler ile buluştu ancak konuk ekip oyuncusu Celal’in topu elle kontrol ettiği gerekçesi ile hakem golü iptal etti.

 

ÖMER FARUK ÖNE GEÇİRDİ

Konuk ekibin karşılaşmanın ilk 10 dakikasında ki baskısına karşı direnen temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, uzun toplar ile pozisyon aradı ancak Ömer Faruk’un ileride tek kalması sonucu pozisyon üretmede zorlandık. Karşılaşmanın 20 dakikasının ardından daha çok pas ile gol arayan temsilcimiz TM Kırıkkalespor, özellikle orta sahada kaptırdığı toplan neticesinde kalesinde pozisyon verdi. Karşılaşmanın 28’inci dakikasında sahneye Ömer Faruk çıktı. Ömer Faruk aldığı uzun topa dazgün bir vuruş ile temsilcimizi 1-0 öne geçirdi.

 

LOKMAN PENALTI KAÇIRDI

Golün ardından ilk dakikalarda ki baskısını devam ettiren konuk ekip, karşılaşmanın 31’inci dakikasında penaltı kazandı. Tartışmalı bir pozisyonda penaltı veren hakeme büyük itirazlar olsa da topun başına geçen Uğur Karakoç topu fileler ile buluşturdu 1-1. Attığı gole erken cevap alan temsilcimiz ilk yarının son 5 dakikasında ataklarını arttı. İlk yarıyı önde kapatmak isteyen temsilcimiz karşılaşmanın 45+2’nci dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Lokman’ın penaltı vuruşunu kaleci kurtardı. İlk yarı 1-1 sone erdi.

 

 

İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmanın ikinci yarısına temsilcimiz TM Kırıkkalespor daha istekli başladı. İlk yarıya oranla daha etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz, daha isabetli pas oranı ile oynasa da konuk ekip bu oyunu çabuk bozmasını bildi. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasının ardından neredeyse tek kale top oynayan konuk ekip, 69’uncu dakikada Çağrı ile 2-1 öne geçti. İkinci golün ardından iyice rahatlayan konuk ekip oyuna tamamen hakim oldu.

 

İSTİFA

Karşılaşmanın son 10 dakikasında uzun toplan ile beraberlik arayan temsilcimiz Ömer Faruk ile tek pozisyon yakaladı. Kaleye sırtı dönük pozisyonda şut çeken Ömer Faruk kaleyi tutturamadı. Karşılaşmanın 84’üncü dakikasında oyuna sonradan giren Muhammed Aktürkoğlu skoru belirleyen golü attı 3-1. Karşılaşmanın sonunda saha dışında taraftarlar teknik direktörü istifaya davet etti.

 

HABER: BURAK CAN

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x