Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tehlikeli Serinleme

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde seyrederken, şehir merkezinde özellikle çocukların girilmesi yasak olan havuzlara girmesi tehlike saçıyor.
Süs Havuzlarına Akın
Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde seyrederken, şehir merkezinde özellikle çocukların girilmesi yasak olan havuzlara girmesi tehlike saçıyor. Sıcaktan bunalan çocuklar, tehlikeli olmasına rağmen süs havuzuna, akın ettiler. Vatandaşlar ise gölge alanlara koştu. Çocuklar, parklardaki süs havuzlarında serinlerken, sıcak havanın keyfini çıkarmanın keyfini sürdüler. Vatandaşlar gölgelik alanlarda dinlenirken, kuşlar da süs havuzlarından serinlediler. Bu arada sıcaklara rağmen güneşin altında ekmek parası için çalışmak zorunda kalanlar da dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca akıntıya rağmen Kızılırmak nehrinde balık tutanların yanı sıra serinlemek isteyenlerin, tüm uyarılara rağmen tehlikeye aldırış etmedikleri dikkat çekti.
Kızılırmak’a Dikkat!
Kızılırmak Yaz aylarında birçok can aldı. Geçmiş yıllarda birçok boğulma olayı meydana gelen Kızılırmak’ta vatandaşlar canlarını tehlikeye atarak yüzmeye devam ediyor. Tüm bu olaylar seyrederken uzmanlar ırmaktan kum çekildiğini ve ters akıntıların meydana geldiğini belirterek, özellikle dip boğulmalar sık sık tekrar ediyor. Irmak yataklarının yumuşak olduğuna dikkat çeken uzmanlar, yosunlu bölgelerde ve dibi görünmeyen yerlerde kesinlikle ırmağa girilmemesi gerektiğini belirttiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x