Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Tek Market açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Alışveriş sektöründe yeni bir marka olmak için yola çıkan ve ilimizin yerli sermayeli alışveriş merkezleri arasında yer alan Tek Market Zafer Caddesinde hizmete açıldı.

 

BİZ OLACAĞIZ, TEK OLACAĞIZ

Kırıkkale’nin ilk yerli sermayeli alışveriş merkezleri arasında yer alan Tek Market, Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. ‘Kırıkkale’de biz olacağız, tek olacağız’ sloganıyla yola çıkan Haşmet Kara ve Özkan Şansal ortaklığında açılan Tek Market’te açılışa özel indirimler yer aldı.

 

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi’nde hizmete açılan Tek Market’te aradığın her şey var.  Gıda, deterjan, elektronik aletler ve birçok alanda hizmet veren Tek Market, düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. Açılışta stantlar açılarak çeşitli firmalar halka ücretsiz şekilde ikramlarda bulundu.

 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Yenidoğan Mahallesinde düzenlenen açılış törenine çok sayıda davetlisi katıldı. Haşmet Kara ve Özkan Şansal ortaklığında açılan Tek Market’te açılışa özel indirimler yer aldı. Açılış töreninde konuşma yapan Tek Market sahiplerinden Haşmet Kara, “Bizler Tek Market kuruluşu olarak hizmet vermekteyiz. Bizler Kırıkkale’nin yerel firması olarak, siz değerli hemşerilerimize hizmeti Kırıkkale’ye getirdik, hepinize hayırlı olsun” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x