Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TEMAD’tan vefa için veda birlikteliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale garnizonunun çeşitli birliklerinde görev yapıp, görev süresi sona eren meslektaşları için Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından bir veda kahvaltısı verildi.

 

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale şube Başkanlığı tarafından organze edilen kahvaltılı toplantı dernek binasında geniş katılım içinde gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kırıkkale Şube Başkan Yardımcısı Fazlı Güventürk Kırıkkale TEMAD’ın görev ve yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi vererek; Kırıkkale’de görev yapan muvazzaf Astsubayların imsilerini tek tek okuyarak öz geçmişleri hakkında bilgi vererek, muvazzaf ve emekli Astsubayların bir ve beraber olduklarını vurguladı.

 

BU BİR VEFADIR

Kurulduğu günden beri son derece etkin faaliyetler gösteren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan yapmış olduğu konuşmada “Gerek Mühimmat Komutanlığı ve gerekse Jandarma Alay komutanlığımız emrinde görev yapan meslektaşlarımız sizler bizim için baş tacısınız. Pek çoğunuz Kırıkkale’ye tayin olduğunuzda bizlerinde zamanında hissettiği duyguları hissetiniz. Yeni bir yere tayin olmanın ev, çevre, ortam, çocukların okulu, eş çalışıyorsa iş yeri gibi pek çok sorun ile kafanız doluydu. Nihayetinde bu görev süreniz başladığında bu sorunları kendi imkânlarınız ile çözdünüz. Kırıkkale Şube Başkanlığımız yeni kurulduğu için sizin garnizona geldiğinizde yanınızda olamadı”

 

ŞEHİTLER UNUTULMADI

“Ancak kurulduğumuz günden bu yana dirsek temasında çalıştık sizlerle. Sizler bizlerin bel kemiğisiniz. Bir gün sizlerde ekmeli olacak ve inşallah gençlerimize yardımcı olacaksınız. Bu veda kahvaltısı sizlere bir vefamızdır lütfen bizlerden kabul edin” dedi. Kahvaltıya katılan atama gören personel ile emekli personel arasında sıcak diyalog göze çarparken, şehitlerimiz unutulmadı. Şehitleri için dua edildi ve gazilere uzun hayırlı ömür dilendi. Kahvaltılı toplantı Kırıkkale garnizonundan ayrılan Astsubaylara günün anlamını gösteren hediye takdimi ile nihayetlendi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x