Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Tencere tava fabrikasına çevirecekler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “Yakında MKE’yi tencere tava fabrikasına çevirecekler” dedi.

 

“GENEL MÜDÜRLÜK KIRIKKALE’DE OLMALI”

Milli Piyade Tüfeği gündemi ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seyit Ahmet Göçer, “2 yıl önce de aynı şeyleri söyledik. MKE’nin tozunu ve zehrini Kırıkkale çekiyor. Dolayısıyla MKE Genel Müdürlüğü’nün de Kırıkkale’de olması gerektiğini her platformda dile getirdik. AKP’nin milli olan herşeye allerjisi var. Milli Piyade Tüfeği’de özelleşecek. MKE’yi tencere tava fabrikasına dönüştürecekler. Yakında Silah Fabrikası’nı da kapatır bunlar” diye konuştu.

 

“12 YILDA ÇOK ŞEY KAYBETTİK”

Göçer şöyle devam etti; “12 yıldır bu şehirde  belediye onlarda, milletvekilleri ve bakanlar çıkarıyorlar. Şehrimizin içinde bulunduğu duruma bakın. Gençlerimiz işsiz geziyor. Ey yakınımızdan, en uzağımıza doğru bakın. Güneydoğu’ya bakın. Bizim memleketimizin çektiğini, hiçbir yer çekmedi. 12 yılda birçok şeyi kaybettik. Bunların tekrar iktidar olması demek, MKE’nin ve tüm fabrikalarının kapanması demek. Halkımız bu yaşanılanları iyi görmeli” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu