Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Tenise İlgi Artıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Okul Sporları 2016-2017 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Kız ve Genç Erkekler Tenis müsabakaları sona erdi.

40 SPORCU KATILDI
Başpınar Tenis Kortunda gerçekleştirilen Okul Sporları Genç Kız ve Genç Erkekler Tenis müsabakalarına 8 takım olmak üzere toplamda 40 sporcu katıldı. Müsabakalar sonucunda Genç Erkeklerde Kırıkkale Anadolu Lisesi birinci, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, 17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

TENİSE İLGİ ARTIYOR
Genç kızlarda Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Kırıkkale Anadolu Lisesi üçüncü, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada “İlimizde tenise olan ilgi her yıl artmaktadır. Burada dereceye giren takımlarımız ilimizi gruplarda temsil etme hakkı kazandılar. İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Müsabakalarda emeği geçen Okul Sporları İl temsilciliğimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve Antrenörlerimize teşekkür ederim. Guruplara gidecek takımlara başarılar dilerim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x