Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

TEOG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

1 milyondan fazla öğrencinin merakla beklediği TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TEOG sonuçlarının erken açıklanacağını duyurmuştu.
TEOG yerleştirme sonuçları 17.30’da açıklandı.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı açıklamada, TEOG yerleştirme sonuçlarının bir gün erken açıklanacağını duyurmuştu.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) terör örgütü FETÖ’nün darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler nedeniyle, 2016 Ortaöğretim Kurumları Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu‘nda yer alan takvimde değişikliğe gitmişti.
Buna göre lise tercihlerinin 25 Temmuz olarak açıklanan son başvuru tarihi, 29 Temmuz’a çekilmişti.
Sona eren Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş  Sınavı (TEOG) tercihlerinin ardından öğrenciler merakla yerleştikleri okulların açıklanmasını bekliyor.
TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARININ AÇIKLANMASI
Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) ile öğrenci alan okulların yerleştirme sonuçları,  http://www.meb.gov.tr ve https://e-okul.meb.gov.tr adreslerinde ilan edilecektir.
Öğrenciler, T.C. kimlik numarası ve doğum tarihiyle sonuç bilgilerini sorgulayabilecektir. Öğrencilere ayrıca sonuç belgesi gönderilmeyecektir.
BOŞ KONTENJANLAR 15 AĞUSTOS’TA İLAN EDİLECEK
Boş kontenjanlar 15 Ağustos’ta ilan edilecek.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x