Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tepe İlim Yaymadan hayır kermesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Tepe İlim Kültür ve Dayanışma Derneği, Güzergah Talebe Yurdu öğrencilerinin eğitiminde kullanılmak üzere kermes düzenledi. Kaletepe Mahallesi kapalı semt pazarında açılan kermese Ak Parti İl Başkanı Mürsel  Akçay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk kalabalık bir grupla katılarak destek verdiler.

 

ONLARCA ÇEŞİT ÜRÜN

Hafta sonuna kadar açık kalacak kermeste gıda ürünlerinin yanı sıra, giyecek, ayakkabı, ev eşyaları, çeyizlik ürünler, açmalar, et döner, bakliyatlar, kıyafetler ve onlarca çeşit farklı ürün Kırıkkaleli vatandaşları ve hayır sever sahiplerini bekliyor. Kermese Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk katılarak destek verdi. Açılış sonrasında Akçay ve Öztürk’e teker teker ürünler tanıtıldı ve kermes gezildi. Kermesten elde edilecek gelirlerin Güzergah Talebe Yurdundan kalan öğrencilerin eğitimleri için harcanacak.

 

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Kermesin hafta sonuna kadar açık kalacağını ifade eden Dernek Başkanı Alişen Özdal, tüm vatandaşlara cüzi miktarlarda yemek, giyim gibi birçok ürün sunduklarını belirtti. Özdal ayrıca, kendilerine destek sağlayan tüm esnaflara, iş adamlarına ve yetkililere teşekkür etti. Özdal, açık havada uygun fiyata alışveriş keyfi için tüm Kırıkkale halkını kermese davet etti.

 

GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR

Kermese destek vermek için katılan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, “Bu kurumlarda yetişen öğrencilerimizin geleceğe hazırlamak adına bu işte emeği geçen tüm gönüllülerimize gönülden teşekkür ediyorum. Hepiniz adına Allah razı olsun diyorum. Hayırlı ve mübarek etsin inşallah. Çok güzel bir çalışma” dedi. Öztürk de Dernek Başkanı Özdal’a bu hayırlı kermesi gerçekleştirdiği ve emeği geçen tüm dernek üyelerine ve destek veren Kırıkkaleli vatandaşlara teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu