Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

Teröre karşı topyekün Kıyam'da olmak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

abdullah_pekgozTerör(PKK,IŞİD ve diğerleri) belası can almaya, ülkeyi parçalamak için hainliğine devam ediyor.
 
Tüm Dünya maalesef terörden nasibini alıyor. Canlı bombalar her yerde.
Toplum sessiz, toplum tepkisiz, toplum korku içinde, panik içinde.
Patlamalar başka bir ülkede olunca “ben demiştim, oh olsun kıvamında siyasi, hamasi söylemler”.
Askerimiz-polisimiz gece gündüz demeden canları pahasına hainlerle mücadeleye devam ediyor. Amaç Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet, Allah yar ve yardımcıları olsun.
Ancak sadece Askerimizin polisimizin mücadelesi yetmiyor, buna ek olarak siyasilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve en önemlisi “kafayı kuma gömmüş, tepkisiz vatandaşın desteği gerekiyor.
Görüyorsunuz Avrupa ülkesinde bir terör eylemi olduğunda ilk ayağa kalkan halk oluyor. Siyasiler, sivil toplum örgütleri halkı da yanlarına alarak meydana inip terörü tel’in ediyorlar. Tek yürek, tek nefes oluyorlar. Üstelik onlardaki terör eylemleri nadir olduğu halde. Biz de(her kesim) , Avrupa’da terör eylemlerinde ülke liderleri bir araya geliyor bizde olunca neden yoklar gibi içi boş, etkisi olmayan, şaşmakla, hayret etmekle karışık siyasi söylemlere sarılıyoruz.
Birde bizim ülkemize bakın. Terör otuz yıldır var, otuz yıldır şehit veriyoruz. Terör sistematik hale gelmiş, kronikleşmiş.
Peki bu kronikleşmiş teröre karşı siyasilerin, sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşın tepkisi, verilen mücadeleye yardımı ne?
Vatandaş, terör eylemlerinde sadece vah tüh, olursa iki damla gözyaşı. Patlamanın meydana geldiği yerde, patlamanın etkisiyle meydana gelen çukura ucuzundan karanfil bırakmak(bunu şımarık, magazinboy İşadamı Ali Ağaoğlu söylüyor valla, üstelik kendisi pahalı gül bırakıyormuş)
Siyasiler, teröre teslim olmayacağız, terörün kökünü kurutacağız, hem dünyanın her yerinde terör var söylem kolaycılığına kaçıyorlar birde olay yerine karanfil bırakıyorlar.
 
Sivil toplum örgütleri, hak getire. Bir zamanlar o kadar çoklardı ki, eften püften şeylere gazetelerin arka sayfalarına tam sayfa ilan verirlerdi, şimdi kayıplar.
 
Gerek siyasiler, gerek sivil toplum örgütleri gerekse biz vatandaşlar terörü lanetlemekle, iki damla gözyaşı dökmekle, karanfil yada pahalı gül bırakmakla, sessiz kalmakla, ben bilmem büyüklerim bilir kurnazlığıyla, devlet çözsün, bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın ucuz söylemiyle,birşey olmaz bu vatan bölünmez hamasi söylemleriyle lanet terör bitmez, her gün şehitler gelmeye devam eder.
 
Yapılması gereken şey;
İğneyi kendimize batırmak,
Ülkeyi yönetenler, Yüce Mecliste bulunan tüm siyasi parti Genel Başkanları(tabi ki HDP’nin katılması düşünülemez, zira onlar katılmaz),milletvekilleri, seçilmişler, meclis dışında bulunan siyasi parti genel başkanları, sivil toplum örgütleri, temsilcileri başkanları, tüm mesleki örgütlerin temsilcileri başkanları büyük bir çağrı yaparak halkımızı arkalarına alıp meydanlara çıkarak hep bir ağızdan “lanet terör, işte buradayız, seni lanetliyoruz diyerek, Ankara Kızılay’da, İstanbul İstiklal caddesinde, Diyarbakır meydanında Tek Yürek Tek Ses, avazımız çıktığı kadar Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet diye hep birlikte omuz omuza yürümedikten sonra, hiç birbirimizi kandırmayalım ve bölüp-parçalamayacaksınız hamasi nutukların hiç bir işe yaramadığını/ yaramayacağını bal gibi de biliyoruz
 
Bu vatan hepimizinse eğer, artık hep birlikte fedakarlık zamanı.
Ölmeye şehit olmaya geldiği zaman bu vatan sizin, sahibi elbette sizsiniz diyerek hadi cepheye diye sırtları sıvazlanacak, biz, siz, onlar kılımızı kıpırdatmayacağız, ortalık süt liman iken vatanı biz, siz, onlar sahipleneceğiz.. Yok, öyle üç köfte yirmi beşe.
 
İyi günde de kötü günde de hep beraber olup hep beraber göğüs gereceğiz. Fedakârlık ise hep beraber,vatansa hepimizin.
Unutmayalım acılar paylaşıldıkça azalır mutluluklar paylaşıldıkça çoğalırmış.
HADİ HEP BİRLİKTE KIYAM ZAMANI.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu