Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Uçurumun Kenarındayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor hüsran yaşatmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların yaşandığı takımda çöküş devam ediyor.

UÇURUMUN KENARINDAYIZ

Geçen hafta kendi sahasında Pazarspor’a yenilen, bu haftada Erbaa deplasmanında 2-1 yenilen takımda kötü gidiş durdurulamıyor. BAL Şampiyonluğunun hemen ertesinde başlayan sorunlar çözüme kavuşacağına her geçen gün büyümesi ile ligin son sırasından kurtulamayan Şimşekler eski halinden esersiz bir şekilde taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Ligin son sırasına demir atan ve bir türlü çıkış yapamayan Şimşeklerin durumu içler acısı. Şuan 3. Lig 2. Gurupta düşmeye en büyük aday olarak gösterilen takımın toparlanamaması gerginliğin artmasına neden oluyor.

KAPTANSIZ GEMİ BATAR

T.M. Kırıkkalespor yönetimi sorun çözmek yerine tüm sorunları büyüterek devam etmesi şehirde huzursuzluk doğuruyor. Veysi’nin oynamasına 3 hafta sonra müsaade eden ve Kaptan Uğur’u halen ilk 18’e dahi almayan yönetimin kararlar bir gurup taraftardan tepki alırken, “Kaptansız Gemi Batar” söylemlerine neden oluyor. Dersim maçında oyuna girdikten sonra takımı ateşleyen ve takıma hız kazandıran Kaptan Uğur’un neden oynatılmadığı taraftarlar tarafından sorgulanıyor.

HOCA’YA TEPKİ

Hasan Erkin Şimşir’in istifası ile teknik direktörlük görevine getirilen ve basınla ilk buluşmasında talihsiz açıklamalar yapan Alaattin Çiçek, taraftarlar tarafından protesto edildi. Geçtiğimiz günlerde basın açıklaması yapan ve takımın deplasmanda ligin güçlü takımı Bodrum’dan aldığı galibiyeti tesadüf olarak nitelendiren açıklamalarına atıf yapan taraftarlar “Tesadüf Hoca” diye tezahürat yaptılar.

TAKIM TEPKİSİZ

Takımın saha içerisinde abi eksikliği her halinden gözlenirken, futbolcuların oyuna ve skora tepki göstermemesi ruhsuz oyunu beraberinde getiriyor. Erbaaspor’a 2-1 yenilen ve golleri 8. Ve 46. Dakikalarda yiyen temsilcimiz attığı tek golü 84. Dakikada penaltıdan Adem Ercan’ın ayağından buldu. Sahaya Kaptan olarak çıkan Yasin Kapucu’nun 72. Dakikada 2 sarı kart ile oyundan ihraç edilmesi ile silkelenmeye çalışan temsilcimizde 84. Dakikada gelen penaltı golü ile 2-1 mağlup oldu.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x