Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

Teşvik turnuvası düzenlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Teşvik turnuvası düzenlendi
2014 İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulu Artistik Cimnastik branşına katılımda bulunan sporcularımızla teşvik turnuvası düzenlendi.

Teşvik turnuvası düzenlendi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriSportif başarı
Düzenlenen bu turnuvada 5-8 yaş grubu kız ve erkek sporcular yaz spor okulları dönemince kazanımda bulundukları teknikleri görsel şölenle velilere sundular. İl Müdürü Rifat Ünlü’den katılım ve madalyalarını alan miniklerin sevinçleri görülmeye değerdi. Turnuvada konuşan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, cimnastik branşı tüm sportif branşların temeli olduğunu söyledi.

Tesislerimiz herkese açık
Müdür Ünlü, “Müsabaka havasından uzak olan bu turnuvada tüm miniklerimiz gönüllerin birincisi oldular. Önemli olan Miniklerimize bu yaşlarda spor yapmanın bilincini kazandırmaktır. Yaz Spor Okulları kapsamında değerlendirmesi ve seçmeleri yapılan branşlarda başarı gösteren sporcularımızın antrenmanlarına sezon içerisinde devam edecek ve ilerleyen dönemlerde ilimizi müsabakalarda başarı ile temsil edeceğine inanıyorum” dedi. Tesislerimiz her zaman sporcuların kullanımına açık olduğunu belirten Ünlü spor yapmak isteyen herkesi spor tesislerine davet etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu