Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

TFFHGD Malzemeleri teslim aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Faat Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ömer Karataşlık, Lotto Malzemelerinin TFFHGD Genel Merkezi tarafından şubelerine iletildiğini, en yakın zamanda dağıtımının yapılacağını söyleyerek TFFHGD Genel Başkanı Arıcı’ya teşekkür etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Faat Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ömer Karataşlık, Lotto Malzemeleri hakkında yaptığı yazılı açıklamada, “TFFHGD Genel Başkanımız Dr. Abdurrahman Arıcı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin Girişimleri Sonucu Vizeli Tüm İl Hakemlerine yönelik Lotto Malzemeleri (uzun-kısa forma, şort, tozluk, antrenman tişörtü ve yağmurluk) Dağıtımı Yapılmak Üzere Şube yönetim Kurulumuzca Teslim Alınmıştır. Yoğun Talepler Üzerine bu konunun Çözüme Kavuşmasında Emeği Geçen Başta Genel Başkanımız Dr. Abdurrahman Arıcı ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Türkiye Futbol Federasyonu Yetkililerine Kırıkkale hakem camiası adına Teşekkürlerimizi Sunarım. Bu ve Benzeri Güzel Çalışmaların Devam Edeceği Ümidiyle Çalışmalarında Başarılar Dileriz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu