Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

TFFHGD’den beraberlik iftarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bulunan Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği tarafından örnek bir girişimle Vural Alabalık tesislerinde “Birlik ve Beraberlik” yemeği düzenlendi.

 

BİLGİLER ALINDI

Düzenlenen Yemeğe Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Merkez Hakem Komitesinden Seyfi Gözümden, Genel Sekreter Bekir Öcal, Ünlü Hakemimiz İlker Meral, Yozgat Hakem temsilcileri ayrıca Kırıkkale Yahşihan, Karakeçili, Hacılar Belediye Başkanları ve tüm spor camiası ve tüm Kırıkkaleli hakemler iftar yemeğine renk kattılar. Bu arada Arıcı ve yöneticiler Klasman Hakemimiz Dursun Can’ın müdürlüğünü yaptığı İpekçi Gold Otelini ziyaret ederek Dursun Can’dan bilgi aldılar.

 

DERNEĞİ DAHA ETKİN HALE GETİRDİK

TFFHGD Kırıkkale Başkanı Ömer Karataşlık, “23 yıldır Kırıkkale’de faal olan derneğimizi devraldığımızda derneğimizin geçmiş faaliyetlerini önceledik ve geleneksel yapılan faaliyetleri devamını sağladık. Bu faaliyetlerin dışında yönetimimizle değişik faaliyetler oluşturduk ve derneğimizi daha etkin hale getirdik. Spor ile uğraşan kişileri futbol hakemliğini ilgi duymaları için faaliyetler yaptık ve bunun akabinde Kırıkkale’de  12 olan hakem sayısını 21’e çıkarttık” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu