Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

TGT İl Başkanı istifa etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YÜCEKAN “POLAT’IN SÖZLERİ ŞAHSIMIN DEVLET TERBİYESİ ANLAYIŞI İLE BAĞDAŞMAMIŞTIR”

 

Bir süre önce açılışı yapılan TGT Gençlik Teşkilatı Kırıkkale şubesine İl Başkanı olarak görev ataması yapılan Hasan Yücekan yaptığı basın açıklaması ile söz konusu teşkilat ile hiçbir bağının kalmadığını açıkladı.

 

ŞAHSIMI SON DERECE RAHATSIZ ETTİ

Bir süre önce açılışı yapılan TGT Gençlik Teşkilatı’na, Kırıkkale şubesine İl Başkanı olarak görev ataması yapılan Hasan Yücekan basın açıklamasında bulundu. Yücekan, “TGT Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat’ın bir süre önce şahsım ile irtibat kurarak Kırıkkale şubesinin açılacağını ve Kırıkkale şube başkanı olmamı tarafıma iletti. TGT Gençlik teşkilatını basından çıkan haberleri ile araştırdım. İlk intibahım; Türkiye sevdası taşıdıkları, Devletin ve Milletin bekası için çalıştıkları, devleti yöneten liderlere karşı saygı ve muhabbet besledikleri yönünde olmuştur. Daha sonra Kırıkkale İl Başkanlığı açılarak il başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir” dedi.

 

HİÇ BİR BAĞ VE İRTİBATIM KALMAMIŞTIR

Yücekan, “Kırıkkale İl Başkalığı Şube açılışında Genel Başkan Hakan Polat’ın Kırıkkaleli yöneticilere, Sayın valimize, Sayın Emniyet Müdürümüze saygısız konuşmaları şahsımı son derece rahatsız etmiştir. Bizim Kırıkkaleli ve Kırıkkale’de görev yapan gerek atanmış gerekse seçilmişlerimiz Kırıkkale sevdası taşımaktalar ve Kırıkkale için her konuda ellerini taşın altına koyar durumdadırlar. Bu konuşma şube açılışı dışına çıkmış ve şahsımın devlet terbiyesi anlayışı ile bağdaşmamıştır. Neticeten bu tür konuşmalara değil destek vermek şahsımın asla düşünmeyeceği bir konu olmuştur. TGT Gençlik teşkilatı ile söz konusu günden bu yana manen irtibatımın kalmaması ile bu günden itibaren gerek il başkanlığı bazında ve gerekse üyelik anlamında hiçbir bağ ve irtibatım kalmamıştır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x