Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

Ticaret ve Sanayi Odasından Vali Ziyareti   

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı  valiye yeni yönetimini tek tek tanıtarak göreve başladıklarını belirti.

 

Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz TSO yönetimini makam odasında ağırlarken yaptığı konuşmada “Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası bir şehrin alter damarlarından birisidir. Bir şehrin sanayi ve ekonomisinde, kalkınma varsa bilin ki,  Ticaret ve Sanayi Odasında iyi bir kaptan var demektir. Sanayileşmedeki yüksek hız ekipli çalışmaktır. TSO olarak mükemmel birlik beraberlikle esnaflarınıza hizmette ufuklarının açılması ve dış piyasaya imalat ve ihaleler almasında en büyük pay sizlerindir.   Yeni yönetiminizi tebrik ederim çalışmalarınızda başarılar dilerim. Kırıkkale Valisi olarak ta bizde sizin her zaman yanınızdayız. Sizin başarılarınıza ortak olmak bizleri de  çok memnun eder” ifadelerini kullandı. Ardından Başta TSO Başkanı Ahmet Varlı’yı ve yönetimi tebrik etti.

 

TSO Başkanı Ahmet Varlı konuşmasında “Sayın Valim bize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz, biz eğer bir başarı sağlayacaksak bunda sizin büyük yardım ve katkıda işbirliğimizle olacağına inanıyorum. Kırıkkale TSO üyelerimizle iyi bir diyalog ve işbirliği içinde samimiyet vardır. Esnaflarımızla ilgili projelerimiz  oluyor bazılarını gerçekleştirdik ve yurt dışındaki Sanayi sektörlerdeki gelişmeleri incelemek için  seminerlerimiz olmakta. Bundan önce olduğu gibi devam edecek. Sizde göreve yeni geldiğinizden dolayı size de hayırlı olsun başarılar dileriz.” dedi

Makam odasında toplu resmin ardında oda olarak bir hediyeyide valilik makamına  taktim ettiler.

Haber ARİF ÇAKIROĞLU

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x