Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

TM Kırıkkalespor gol oldu yağdı 5-0

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Liginin ilk yarının bitimi ile birlikte seyircisi ile tekrar buluşan Türk Metal Kırıkkalespor, Hacılar Erciyesspor’u 5-0’lık skor ile mağlup etti. Türk Metal Kırıkkalespor’un gollerini, Engin akbaş, Adem Ercan, Uğur Kütük, Serdar Kılıç ve Arda Saltan attı.
 
KANATLARI İYİ KULLANDIK
Ligin ikinci yarısında ilk defa seyircisi ile buluşan Türk Metal Kırkkalespor, Hacı Erciyesspor’u konuk etti. Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte gol arayan TM Kırıkkalespor özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklar ile gol aradı. Özellikle Bahri ile gol girişimlerinde bulunan TM Kırıkkalespor Hacılar Erciyesspor defansını bir türlü geçemedi. Karşılaşmanın 20’inci dakikasında Hacılar Erciyesspor’un sağ kanattan gerçekleştirdiği atakta Salih Bahadır Soylu topu ceza sahası dışına çıkarttı. Topla buluşan Okan Uçar’ın sert vuruşunu Ömer Sunar engel olarak topu uzaklaştırdı.
 
İLK YARI 1-0
Karşılaşmanın 22’inci dakikasında Uğur’a yapılan hareketi hakem faul olarak değerlendirdi. Duran topun başına geçen Yasin Kapucu’nun ortası direk kaleye yöneldi fakat Kaleci topun gol olmasına izin vermeyerek topu kornere çeldi. Korner atışını kullanan Yasin Kapucu, arka direkte topu Engin Akbaş ile buluşturdu. Kalecinin hatalı çıkışını iyi değerlendiren Engin, karşılaşmanın ilk golünü atarak TM Kırıkaklespor’u 1-0 öne geçirdi. Golün ardından daha rahat bir oyun sergileyen ve oyuna hakim olan TM Kırıkkalespor, bulduğu posizyonları değerlendiremeyince ilk yarı 1-0 sona erdi.
 
ORTA SAHANIN HAKİMİ
İkinci yarıya Emin Dündar ile Muhammed ali Kızılkaya değişikliği ile başlayan TM Kırıkkalespor, orta sahada ki üstünlüğünü iyice arttırdı. Karşılaşmanın 50’inci dakikasında Orhan’ın kullandığı kornere iyi yükselen adem, kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkarttı. Orta alandaki hakimiyetini oyuna iyi yansıtan TM Kırıkkalespor Uğur ve Serdar ile girdiği ikiye bir pozisyonunda ceza sahası içinde topla buluşan Serdar, arka direği güzel bir orta açtı. Serdar’ın açtığı ortaya güzel bir vuruş yapan Kaptan Uğur farkı 3’e çıkarttı.
 
ARDA İLK MAÇINDA GOLLE BULUŞTU
Farkın üç olması ile birlikte oyundan tamamen kopan Hacılar Erciyesspor, kalesinde arka arkaya pozisyonlar görmeye başladı. Karşılaşmanın 69’uncu dakikasında üçüncü golün mimarları Uğur ve Serdar tekrar sahneye çıktılar. Su kez Uğur’un verdiği pası güzel bir vuruş yapan Serdar farkı 4’eçıkarttı. 72’nci dakikada Kaptar oyundan çıkarken yerine yeni transfer Arda girdi. Etkili bir oyun sergileyen arda karşılaşmanın 89’uncu dakikasında ilk çıktığı maçta golünü atarak durumu 5-0’a getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca karşılaşma 5-0 sona erdi.
 
MAÇTAN DAKİKALAR
 
Dk 20 Konuk ekip Hacılar Erciyesspor atağında Salih’in ortaya çıkardığı topu Okan on sekiz önünde topa sert bir vuruş yaptı fakat Ömer topun önüne iyi geçti.
 
Dk 21 Hacılar Erciyesspordan Rıdvan Kaleci Kürşat ile karşı karşıya kaldı. Kürşat yerde yaptığı müdahale ile mutlak golü önledi
 
Dk 23 GOOOOL Uğur’un kullandığı korner atışında arka direkte topla buluşan Engin topu filelere gönderdi 1-0
 
Dk 24 Konuk ekip Hacılar Erciyesspor kullandığı serbest vuruşta Okan’ın vuruşu Kürşat’ın müdahalesinin ardından üst direkten döndü.
 
Dk 40 Uğur’un pası ile kaleciyle karşı karşıya kalan Serdar’ın vuruşunu defans kornere çeldi
 
Dk 50 GOOOOL Orhan’ın kullandığı kornerde iyi yükselen adem kafa ile topu filelelere gönderdi 2-0
 
Dk 67 GOOOOL Serdar Uğur’dan aldığı topla ceza sahasına girdi. Son Çizgiden çevirdiği topu ortaya çevirdi. Uğur’un vuruşu filelere gitti 3-0
 
Dk 69 GOOOOL  kaleci Bülent’le karşı karşıya kalan Uğur’un vuruşu tamamlayan Serdar skoru 4-0 yaptı
 
Dk 89 GOOOOL Bahri’nin ortasında  arka direkte önünde bulan Serdar sıfır tabir edilen bölgeden sert vuruşla topu filelere gönderdi 5-0
 
 
TM Kırıkkalespor gol oldu yağdı 5-0 - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri TM Kırıkkalespor gol oldu yağdı 5-0 - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri TM Kırıkkalespor gol oldu yağdı 5-0 - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri TM Kırıkkalespor gol oldu yağdı 5-0 - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri TM Kırıkkalespor gol oldu yağdı 5-0 - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu