Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

TM Kırıkkalespor top başı yapıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2017-2018 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, 24 Temmuz’da top başı yapacak.

 

21 OYUNCU İLE BAŞLANACAK

Geçtiğimiz sezon şanssız bir şekilde Bölgesel Amatör Lig’e düşen ve sezon öncesinde yaptığı transferler ile tekrar şampiyonluğun en büyük adaylarında bulunan Türk Metal Kırıkkalespor, 21 oyuncu ile 24 Temmuz’da Büyük Anadolu otel’de top başı yapacak. Kamp sürecinde Afrika’dan ön inceleme için gelecek oyuncuları da değerlendirecek olan Türk Metal Kırıkkalespor da hedef tekrar 3’üncü lige çıkmak.

 

AFRİKA’DAN OYUNCU DENENECEK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Zekai Tufan ve Kulüp Basın Sözcüsü Ragıp Cihat Mencet, “Sezon öncesi ekibimiz ile değerlendirmeler yaptık ve bazı oyuncularımızla sözleşme uzattık bazıları ile de yollarımız ayrıldı. Dış transferler de yaptık. Takımımız şu anda oyuncu kalitesi olarak iyi durumda. Birkaç takviye daha yapabiliriz. Afrika’dan oyuncular gelecek. Kamp döneminde onları da teknik ekibimiz inceleme yapacak. Eğer teknik ekibimiz onay verirse takımımıza katılacaklar” ifadelerini kullandı.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Türk Metal Kırıkkalespor’un sezon için hedeflerinden bahseden Tufan ve Mencet, “Türk Metal Kırıkkalespor’un her zaman hedefi şampiyonluktur. Geçtiğimiz sezon şanssız bir dönemden geçtik. Ancak bu sezon tekrar şampiyon olup 3’üncü lige çıkacağız. Bu kapasiteye sahip bir takımız. Tek isteğimiz şehrimizin ve taraftarlarımızın bizim yanımızda olmaları. Kişiler geçicidir ancak Türk Metal Kırıkkalespor bakidir” dediler.

 

Haber: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x