Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

TM Kırıkkalespor,Batmanspor’a Konuk Oluyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, Batman Petrolspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor.

KÖTÜ GİDİŞATA DUR DİYECEKLER
Spor Toto 3. Lig 2’nci grupta mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor, yarın deplasmanda Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek. Kötü gidişata dur demek isteyen şimşekler, 3 puan almak için mücadele edecek.

KARŞILAŞMA YARIN SAAT 13.30’DA
Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Silivrispor ile 2-1 yenilen Türk Metal Kırıkkalespor, yarın saat 13.30’da Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek. Kötü gidişe bu maçla son vermek isteyen Şimşekler Batman Petrolspor’u yenerek moral bulmak istiyor.

SERİ GALİBİYETLER KAZANMAK İSTİYOR
Ligin 17 haftası geçmesine rağmen 10 puan ile ligin 18’nci sırasında bulunan Kırıkkalespor puan farkının iyice açılmadan seri galibiyetler kazanmak istiyor. 16 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Hakem Hamit Basık yönecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x