Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

TOKİ harfiyatı başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

EMEKLİLERE YAPILACAK OLAN 927 KONUTLUK TOKİ EVLERİNİN 701 ADETİ 2+1, 226 ADETİ İSE 3+1 OLACAK

 

TOKİ harfiyatı başladı

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Şube Başkanı Zekeriya Aytekin emeklilere yapılacak olan TOKİ evleri için önemli gelişmeler olduğu açıkladı.

 

TOKİ BAŞKANI TURAN’I ZİYARET ETTİLER

TOKİ Başkanı Mehmet Ergin Turan’ı Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ile birlikte ziyaret eden Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, Yuva mahallesinde Emekliye yapılacak TOKİ ile ilgili bilgiler aldı. TOKİ Başkanı Turan ziyaretinden bilgiler veren Şube Başkanı Aytekin, “29 Kasım’da ihaleye çıkan ve ihaleyi alan müteahhitlerin deneyimli ve güvenilir müteahhit oldukları en kısa zaman içerisinde evlerin yapılacağı arsa harfiyatına başlandığı daha sonra temel atma aşamasına gelinecek. Yapılacak 927 evin 701 âdetinin 2+1, 226 âdetinin de 3+1 olacak” ifadelerini kullandı.

 

YERİNDE İNCELEME

“Dernek yönetimimiz TOKİ Başkanlığı görüşmelerinden sonra bahse konu yuva mahallesindeki arsa üzerindeki çalışmaları görmek ve incelemek üzere mevcut mahalleye giderek yerindeki çalışmaları gördük. Konutların yapılacağı altyapı ile ilgili faaliyetlerin olumlu gelişmeler niteliğinde gözlemlerimiz içerisinde ilk etapta mahaldeki iş makinalarının çalışmalarını görmüş olmamız yönetim olarak bizleri mutlu etti. İnancımız odur ki bu çalışmalar böyle devam ederse en kısa zamanda neticeye gidecek inancını taşımakta olup en kısa zamanda yapılacak olan evlerin temelleri atılacaktır. Bu çalışmalarda derneğimize destek olan milletvekillerimiz Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ve Belediye Başkanımız Mehmet Saygıla’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber: Burak Can

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x