Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemKırıkkaleManşet

TOPAL DEDE TÜRBESİ ELEKTRİĞE KAVUŞTU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesinde bulunan Topal Dede Türbesi, Bahşılı Belediyesi tarafından düzenlemeye alındı. Elektrik, su ve yol problemi çözülen türbe ziyaretçilere açıldı.
ELEKTRİK ÇEKİLDİ
Türbe ziyaretçilerine, daha iyi hizmet verebilmek için ilk olarak elektrik sorununu çözen belediye ekipleri, ayrıca 140 metreden de su çıkarttı. Misafirlerin rahat bir şekilde dualarını etmesi ve Kur’an okuması için çevre düzenlemesi de yapıldı.
BAŞKAN BİZZAT TAKİP ETTİ
Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar çalışmaları bizzat takip ederek, ekiplerin başında durdu. Bahşılı Belediyesi Resmi Sosyal Medya hesabı üzerinden “İlçemizde bulunan Topal Dede türbesinin yıllardır sorunu olan su ve elektrik çözüme kavuşturuldu 140 metre sondaj ile su bulundu ve türbemiz suya kavuştu elektrik hattı çekilen türbemize aydınlatmalar yapıldı yolu açıldı ve düzenlendi temizliği ve bakımı için 1 personel görevlendirildi. Başkanımız İbrahim Uyar çalışmaları yerinde inceleyerek suyu bulmuş olmanın sevincini paylaştı. Türbemiz artık daha yeşil ve bakımlı olacak ağaçlandırma ve bakımlarını yaparak halkımızın daha rahat imkânlarla ziyaret etmesini sağlayacağız dedi. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim”dedi” ifadeleri kullanıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x