Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tosun ve Bayram ailesinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizin önde gelen ailelerinden ve Tosunlar Un’un Sahibi Salih ve Sevgi Tosun’un oğulları H.Abrahim ile Hüseyin ile Nuray Bayram’ın kızı Nermin Mersan Congresium’da yapılan mevlitli düğün töreninde dünya evine girdi.

 

 

Tosunlar Un’un Sahibi Salih ve Sevgi Tosun’un oğulları H.Abrahim ile Hüseyin ile Nuray Bayram’ın kızı Nermin, uzun süren birlikteliklerini düğün töreniyle taçlandırdı. Mersan Congresium’da gerçekleştirilen törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Mevlitli olan düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Düğün törenine Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Cihad Gazetesi İmtiyaz Sahibi R. Cihat Mencet, Tosunlar Un yetkilileri ve çalışanları, Tosun ve Bayram ailelerinin eş dost ve akrabaları katıldı. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Tosun ile Bayram ailelerini yalnız bırakmadı.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Baba Tosun, son derece mutlu olduğunu, oğlu H.İbrahim ile gelini Nermin’e ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.  Bizler de Haber71 Gazetesi ailesi olarak, H.İbrahim ve Nermin çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x