Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Trafik kazaları: 1 ölü 5 yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

ARAÇ KONTROLDEN ÇIKTI
Alınan bilgiye göre, Elvan Bektaş (71) idaresindeki 66 AE 948 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolunun 14. kilometresinde kontrolden çıkarak savrulduktan sonra yol kenarındaki karayollarına ait hız levhasına çarptı. Kazada sürücü Bektaş olay yerinde hayatını kaybetti, otomobildeki Güllü Kaplan (70) ve Müslime Bektaş (65) yaralandı.

ARAÇ BARİYERLERE ÇARPTI
Ramazan Köse (30) idaresindeki 06 KNH 99 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolu 11. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile birlikte otomobilde bulunan Davut Çağlı ve Ramazan Demir (30) yaralandı.

KENTTEKİ HASTANELERE KALDIRILDI
Her iki kazadaki yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı Güllü Kaplan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x