Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Trafik yoğunluğu azalacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Halk günü etkinliğinin 147’ncisi Belediye Meclis toplantı salonunda Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında yapıldı.

 

HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Her hafta Perşembe günü düzenli olarak 10.00-12.00 arası düzenlenen halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar sorunlarını aracısız bir şekilde ilettiler. Vatandaşların sorunu, istek ve talepleri not alınarak çözümlenmesi için Bakır tarafından talimatlar verildi. Etkinlikte bulunan vatandaşlar belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek böyle bir imkanın kendilerine sunulmasından dolayı teşekkür etti.

 

İKİNCİ BAKS GEÇİT

Halk günü etkinliğinde Bakır, vatandaşların sorunlarını imkanlar dahilinde çözüldüğünü belirterek, geçtiğimiz aylarda başlayan otopark ve baks geçit çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şehir merkezindeki otopark sıkıntısına değinen Başkan Bakır, Millet Bulvarı üzerinde ve PTT karşısında demir yolu altında bulunan arazilerde çalışmaların devam ettiğini ve geçişler için de 2 adet 3*3’lük baks çalışması yapıldığını ifade etti ve konuşmasının devamında “Kısa sürede ilimiz otopark hizmetine kavuşacak ve bu sayede demir yolu altına yapılan baks  geçitler ile Bahçelievler, Yuva, Karşıyaka Mahallelerinde ikinci bir geçiş olacak. Millet Bulvarı üzerindeki trafik yoğunluğunu azaltacak olan bu çalışma şehir merkezindeki otopark ihtiyacını büyük ölçüde karşılamış olacak” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x