Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

TRANSFERLER TAMAM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor hareketli bir transfer sezonunu tamamladı. Son olarak geçen sezonun yıldız ismi Serdar Kılıç’ı ve Emin Topal ile Emin Dinçer’i transfer etti.
SERDAR’LA KRİZ AŞILDI
Futbolculara para ödeme konusunda yaşanan krizden sonra takımla sözleşme imzalamayacağı yönünde haberler çıkan Serdar Kılıç takımda kaldı. Daha evvel Mahkeme sürecinde olan Kırıkkalespor ile aralarında küçük çaplı anlaşmazlıklar olduğunu ancak bunun para ile ilgisi olmadığını açıklayan Kılıç dün sosyal medya hesabından “Bugün itibariyle gecen sezon şampiyonluk yasadığım Kırıkkale sporla tekrar anlaşmış bulunuyorum iki taraf için de hayırlı olsun Allah utandırmasın kazasız belasız bir sezon olsun” açıklamasını yaparak, transferini duyurdu. Taraftarların Başbakan Serdar lakabı takarak bağrına bastığı Serdar, bu sezonda Kırıkkalespor forması ile gollerine devam edecek.
ADLİYESPOR’DAN ŞÜKRÜ TOPAL
Geçen sezon devre arasında 12 Bingölspor’dan transfer edilen genç yetenek Emin Dinçer’de alternatif kadroda değerlendirilmek için takımda kaldı. Ayrıca Adliyespor’da başarılı bir sezon geçiren Şükrü Topal’da takıma kazandırılarak, transfer sezonu Kırıkkalespor için kapandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x