Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Travma müdahale yönteminde yeni uygulama

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Travma müdahale yönteminde yeni uygulama

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “Travma Müdahale Yöntemlerinde Yeni Uygulamalar” isimli projenin eğitimleri başladı.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Ahiler Kalkınma Ajansından teknik destek almaya hak kazanan “Travma Müdahale Yöntemlerinde Yeni Uygulamalar” isimli projenin eğitim faaliyetleri başladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında müdürlüğe bağlı kuruluşlarda hizmet alan kadınlar ve kadınların beraberinde bulunan şiddete uğramış ya da şiddete tanık olmuş çocuklar, engelliler ve yaslıların yasadıkları travmaların etkisini azaltmak için bilgiler veriliyor. Müdürlük tarafından konu hakkında yapılan açıklamada; “Kurumumuz bünyesinde çalışan meslek elemanlarının yeterliliklerinin arttırılarak, travma tik yaşantıya maruz kalmış kişilerin iç dünyasını ve yasadıkları sıkıntıları anlamaları, psikoz-sosyal gelişimlerini sağlıklı şekilde gerçekleştirmeleri ve yasadıkları sorunlarla ilgili problem çözme yollarını keşfedebilmeleri ve ebeveynlerin terapi sürecine aktif katılımının sağlanmasına destek olmak amaçlanmaktadır.  Eğitimimiz toplamda 5 gün ve 40 saat olmak üzere planlanmıştır” sözlerine yer verildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x