Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimEkonomiGündemKırıkkaleManşet

TSO Mesleki Tanıtım Günleri sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen Meslek Tanıtım Günleri’nin kapanış programı gerçekleştirildi.

 

6 ayda 11 okulda programlar düzenlendi

Meslek seçimi aşamasında olan lise öğrencileri ile çeşitli meslek erbaplarının buluşturulup gençlere, ilgili oldukları meslekler hakkında bilgilendirme yapılması amacıyla Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Meslek Tanıtım Günleri sona erdi. Gençlerin seçmek istedikleri meslekler hakkında bizzat o meslekleri yapan kişilerin tarafından aydınlatılarak, sormak istedikleri sorulara cevap bulma imkanı yakaladıkları Meslek Tanıtım Günleri kapsamında 6 ay içerisinde 11 okulda programlar düzenlenerek öğrenciler iş hayatı konusunda bilgilendirildi. Meslek Tanıtım Günleri’nin kapanışı bugün Müftülük Konferans Salonunda yapılacak plaket töreni ile gerçekleştirildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x