Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

TSO YENİ BAŞKANI VARLI  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

TSO Başkanı Ekrem Gök’ün istifasının ardından olağan üstü toplanan yönetim kurulu üyeleri oy çokluğu ile Ahmet Varlı’yı Başkanlığa seçti.

 Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada “Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem GÖK’ ün 26 Eylül 2016 tarihli istifası üzerine 30 Eylül 2016 Cuma Günü Olağanüstü toplanan Yönetim Kurulu, Başkan Ekrem GÖK’ ün İstifasını kabul etmiş olup, 03.10.2016 tarihinde Başkan Seçimi yapılmasına karar vermiştir. 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Yönetmeliğinin 35. Maddesine istinaden kalan süreyi tamamlamak üzere Yönetim Kurulumuz 03.10.2016 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan ve Başkan Yardımcısı seçimini gerçekleştirmiştir. Yapılan Yönetim Kurulu Başkan seçiminde oy çokluğu ile Ahmet VARLI Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiştir. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ise Celal KAPLAN seçilmiştir.” İfadelerine yer verildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x