Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

TSO’da Mavi liste ezdi geçti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) meclis üyelikleri ve meslek komitesi grupları seçimleri tamamlandı. Başkan Adayı Ahmet Varlı’nın başını çektiği mavi listenin ezici çoğunluğu ile sonuçlanan seçimlerde, diğer başkan adayı Cemalettin Akdoğan’ın beyaz listesinden sadece 6 grup adayları meclis üyeliğine seçildi. 5. Meslek grubunda ise bağımsız adaylar meclise girdi. Başkan adayı Akdoğan’ın yarıştığı 11. Meslek grubunda ise mavi listeden S.S.Kırıkkale Çalışanlar Konut Yapı, Murat Kırtasiye, Elif Basın Yayın 76’ya 34 oyla meclise girme başarısı gösterdi.

Birinci meslek grubunda mavi listeden Taşoğlu Gıda, Demircanlar Gıda ve Özay İnşaat Nakliye. İkinci meslek grubundan mavi listeden Ayyıldız Gıda, Tosunlar Un. Üçüncü meslek grubundan Tevfik Güney, Yusuf Cemil Yıldırım. Dördüncü meslek grubundan mavi listeden Sinerji Alüminyum, Geyik İnşaat ve Emsa Plastik Sanayi. Beşinci meslek grubunda ise bağımsız adaylar Alper Özgü ve Murat Duruyürek. Altıncı meslek grubundan beyaz listeden Gülkonak Nakliye, Doğan bey turizm ve Hem oto inşaat. Yedinci meslek grubu mavi listeden Karışmaz Orman Ürünleri, Emniyet Sanayi. Sekizinci meslek grubu mavi listeden Adem Karapınar ve Melek Sultan Tufan. Dokuzuncu meslek grubu mavi listeden Bülent Yıldırım, Kent Vizyon Mühendislik. Onuncu meslek grubu mavi listeden Kırıkkale Özel Yaşam Tıp Merkezi, Şimşek Eğitim Danışmanlık. On birinci meslek grubu mavi listeden S.S.Kırıkkale Çalışanlar Konut Yapı, Murat Kırtasiye, Elif Basın Yayın. On ikinci meslek grubu mavi listeden Kaplanlar Akaryakıt, Tüpraş Kırıkkale Rafineri Müdürlüğü, Cengiz Petrol Gıda. On üçüncü meslek grubu mavi listeden Trabzon İnşaat, Or İnşaat Sanayi ve Timuçin Bağbaşı seçildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x