Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TSO’DAN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler İrca Kurulu tarafından Karşıyaka Mahallesinde Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan yüzlerce anne arasından 37’sine çekilişle çeşitli hediyeler verildi.

Kura ile hediye çekilişi

Mahalle parkında düzenlenen etkinliğe TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu, TSO Kadın Girişimciler İrca Kurulu Başkanı Suna Arpaçay Özer ve mahalle sakini anne katıldı. TSO yönetimi tarafından 37 Anneye çekilen kura ile çeşitli hediye ve alışveriş çeki verildi. Müzikli eğlencede anneler felekten bir gün çalarken, çeşitli ikramlarda bulunuldu. Dinimizde, gelenek ve göreneklerimizde Annenin yerinin ayrı bir yerinin olduğunu söyleyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, “TSO yönetimi olarak Anneler günü dolayısıyla bir etkinlik yapmayı planladığımızda bu etkinliğin doğup büyüdüğüm Karşıyaka Mahallesinde yapılmasını istedim. Burada kimsesiz annelerimizin de anneler gününü kutlamak istedik. Tüm Annelerimizin anneler gününü kutluyor, çocuklarınızla birlikte mutlu huzurlu ömür diliyorum. Annelerimiz için ne yapsak azdır” diye konuştu.

Karşıyaka Mahallesinde yapıldı

TSO Kadın Girişimciler İrca Kurulu Başkanı Suna Arpaçay Özer de, “Kırıkkale’mizde bir huzur evi olmadığı için etkinliği TSO Başkanımız Ekrem Gök’ün tavsiyesi üzerine Karşıyaka mahallesinde yapmaya karar verdik. Güzel bir etkinlik oldu. etkinliğimize 100’ü geçkin anne katıldı. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi. Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Cemil Yılmaz’da etkinlik dolayısıyla TSO yönetimine teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu