Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TSO´dan sert tepki

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Darbe tepkisi
Askeriyenin içerisinde bulunan bir grup hain terör örgütünün olumsuz sonuçlandığı darbe girişiminin ardından tepkiler yağmaya başladı. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu bir araya gelerek, Türk milletinin darbe girişimini birlik ve beraberlik içerisinde geri püskürttüğünü ifade etti.
DARBE AÇIKLAMASI
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, yaşanılan hain girişimin ardından bir araya gelerek, basın toplantısı düzenledi. Yönetim adına konuşma yapan Meclis Başkan Yardımcısı Erdem Filiz, “Türk demokrasisine hançer vurulmaya çalışılmıştır. Ne var ki Türk Milletinin dik duruşu bu hançeri tersine saptamıştır. Türk tarihinde birçok kez darbelerle postmodern darbeler yaşanmıştır. Bu darbeler demokrasilere vurulan birer hançerdir” dedi.
MERMİLER KULLANILDI
Filiz açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Bu hançerlerden demokrasi yara aldığı gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hep geriye gidişinin ayak izleri olmuştur. Dün yaşanan darbe girişimi Türk Milletinin bir daha darbe yaşamayacağının en büyük göstergesi olmuştur. Türk Milleti dün gece ilk defa bir direniş göstererek üç beş çapulcunun ve Vatan hainlerinin emellerine ulaşmasına engel olmuştur. Demokrasinin kalbi olan TBMM ‘ye yedi uçak bombası sayısız defa mermiler sıkılmıştır.”
MEKÂNLARI CENNET OLSUN
“Bunu yapanların Türk olduğuna ve demokrasiyi benimsemiş insanlar olduğuna inanmıyorum. Bunlar olsa olsa soysuz ve şerefsiz üç beş çapulcudur. Dün gece yaşanan olaylarda toplam 161 Polis, Asker ve Sivil vatandaşımız Türk Milleti adına şahadet şerbetini içmişlerdir. Hayatlarını kaybeden bu kahramanların isimleri Türk Milletinin kalbine altın harflerle yazılmıştır. Ruhları şad mekânları cennet olsun” dedi.
ASIL AMACI ORTAYA ÇIKMIŞTIR
TSO Başkanı Ekrem Gök ise, “Bu Millet onları asla unutmayacaktır. Bunlar demokrasi şehidi olup, tarihin altın sayfasına isimleri yazılmıştır. Ülkeyi kana bulamak ülkeyi emelleri uğruna yönetmeye çalışmak ülkeyi kaosa sürüklemek emelleriyle yola çıkan FETÖ terör örgütü, Türk Milletinden gereken cevabı almıştır. Bu Millet hiçbir zaman boyun eğmemiştir, eğmeyecektir, eğdirilmeyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın bulunduğu otele dahi bomba atarak bu FETÖ örgütünün asıl amacı ortaya çıkmıştır.”
MEYDANLARI BOŞ BIRAKMAMIŞTIR
“Hem darbe yapıp hem yönetimi bertaraf etmek ve bu ülkeyi yöneten kişileri de ortadan kaldırma niyetlerini yaptıkları eylemle ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Türk Milletini sükûnete çağırarak meydanlarda demokrasiye sahip çıkma çağrısına uyan halkımız gün ağarıncaya kadar meydanları boş bırakmamıştır.”
ÇIKABİLECEK GÜÇTE VE KUDRETTEDİR
“Türk Milletine minnet borçluyum. Kesintiye uğratılmak istenen demokrasiye sahip çıktığı için. Yaşanan darbe girişimi ülke ekonomisine de çok büyük zararlar verecektir. Asil Türk Milleti bu yıkıntının altından çıkabilecek güçte ve kudrettedir. Bu millete bu acıyı yaşatan gözü dönmüş Türklüğünden şüphe edilen ve Bu milletin canına kasteden piyonlardır. Bunların Türklüğünden insanlığında ve Müslümanlığından şüphe ediyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x