Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TSO’dan SMMMO hayırlı olsun ziyaretti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök ile ekibi, yeni başkanlığa seçilen Kırıkkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Sıcak bir ortamda geçen sohbette KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, “Seçimler bir bayrak yarışıdır.  Önemli olan demokratik ortamda yaşanmasıdır. Muhasebeciler, güzel bir seçim geçirdiler. Yeni başkanımız Ferman Aldmemir’e görevinde başarılar dilerim. İnanıyorum ki koltuğunun hakkını fazlasıyla verecektir” dedi.

 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ÖNEMLİ

Sivil toplum kuruluşları hem toplum hemde ülkeler açısından çok önemli olduğunun altını çizen Gök,  Özgürlüğün ve çağdaşlığın en önemli unsurlarından birisini de sivil toplum kuruluşları oluşturur. İnsan için, insanlık için, toplum için ve devletler için sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğu bir gerçektir. İnsanların bilinçlenmesi, birlik ve beraberlik içinde yaşaması için sorunları çözmek ve çözüm yolları üretmek açısından çok önemlidir. Bu kuruluşların herkese yardım etmesi ve toplumlara yararlı hizmetler geliştirmek için çalışıyor olması bu kuruluşların ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır.”diye konuştu.

 

KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞIYOR

Sözlerine kendilerine seçim günü TSO’nun Konferans Salonu’nu tahsis edilmesinden dolayı teşekkürle başlayan Kırıkkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir,  “O gün sağ olsun Ekrem bey seçime katılarak bizlere onur verdiler. Ekrem beyin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz.Kırıkkale için çalışmaya devam ediyor.  Kırıkkale’de devasa bir binayı TSO’ya kazandırdı. İlk defa Tarım ve Ziraat Fuarı düzenledi. Bu konuda Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya da ayrıca teşekkür ederim. TSO ile birlikte şehrimiz için yapılacak güzel çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x